Tuesday, June 12, 2012

sEgMen TamBaH FoLLoweR daN raKaN BLogGer ~

assalamualaikum..lama cahaya tak join segmen..kali ni cahaya nak join sEgMen TamBaH FoLLoweR daN raKaN BLogGer ~ kalau korang nak join klik kat sini..


syarat-syarat:
  • tempek batch ni kat entri korang..
  • buat tajuk entri korang macam cahaya letak tu..
  • letak nama blog korang, link blog, bila korang mula berblogging, kenapa berblogging dan siapa ikutan korang dalam dunia blogging ni..
  • kalau sudi follow la blog nie..
  • kalau nak join korang kena submit korang punya entry sebelum jam 5 petang pada 13 jun 2012 yakni esok..
untuk abang hasruLHassan ni cahaya punya detail..
  • nama blog - ....::suke suki blueberry::....
  • link blog cahaya - http://nurcahaya0812.blogspot.com/
  • start berblogging - dalam tahun 2011
  • sebab berblogging - nak tambah knowledge..bila blogwalking mesti akan baca sesuatu yang tak pernah cahaya tau..
  • idola - nak cakap idola tak la sangat sebab jauh panggang dari api..tapi suka la tengok dia.. zackzukhairi..

7 comments:

  1. As-salam.
    Zack ..nama lama dalam dunia blog tu. :) boleh kata seangkatan tapi dia lagi glamor sbb dia ensem. :)

    ReplyDelete
  2. hai... sya dari segmen yang sama... jalan jalan kat sini ye... nti jenguk2 la blog sya... sya da follow

    http://azmengs.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. hi..bls kunjungan dr segmen yg sama..dh follow awk :P

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen dik..salam kenal dan follow :) Tq sudi singgah ye

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan..:)
    Done follow...
    Sudi2lah datang singgah & jenguk blog ummi ye..:)

    http://nukilanummiabi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. cik lynn dari segmen yg sama :)

    jom jalan2 blog cik lynn plak...

    lynnlinda.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. ᄃΛПƬIΚ BᄂӨПG, ЯΣƧPΣᄃƬ..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...