Tuesday, January 24, 2012

giVeAwaY aNis aNiEsA ^^

assalamualaikum semua..
entry kali nie cahaya nak cakap sal contest giveaway anis aniesa..


as usual, atas nie adalah banner bagi contest nie..

jum kita tengok apa syarat-syarat contest nie..

  • buat satu entry tentang giveaway nie dengan menamakan tajuk seperti yang cahaya letak nie..
  • letak banner yang kat atas nie..
  • tak paksa utk follow blog si anis tapi kalau follow pun xsalah kan..?? so,i dicide to follow ur blog anis,huhu~ (^-^)
  • tag sorang kawan korang
  • sorang je pemenang yang dipilih..bakal bertambah sekiranya penyertaan menggalakkan..apa lagi jum la ramai2 join contest nie nanti mana tau si anis nie tambah hadiah ke kan..kan..
  • due date nak submit 23 feb 2012..(da macam nak anta assignment kat lecturer je,ngee)
  • dia suh tinggalkan link korang di sini
  • last one,dia cakap kalau tak menggalakkan may be contest nie terbatal..tapi dia akan bagi hadiah saguhati pada yang support dia dengan topup RM10..tapi sorang je la..
harap2 la menang,ngee..(^-^)
so, jum kita support si anis nie..maka dengan ini cahaya nak tag
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

2 comments:

  1. thanks cahaya..wish u best of luck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanz anis..hope t'pilih la jd pmnang b'tuah tu..(^-^)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...